Estudi de Dansa Arabesc a Sant Cugat del Vallès

Escola de dansa a Sant Cugat

Escola de dansa a Sant Cugat | Arabesc

Arabesc Escola de dansa a Sant Cugat del Vallès

Aprèn, gaudeix, crea, balla... a l'escola de dansa a Sant Cugat del Vallès no hi ha límits d'edat ni de nivells, només volem que sentis el ball amb Arabesc/h3>

A Arabesc entenem la dansa com una manera de vida, una passió vocacional i una expressió de la felicitat. Per això, a la nostra escola de dansa a Sant Cugat del Vallès busquem transmetre aquests valors a nens i adults. T'esperem!.

Trobaràs l'escola de dansa a Sant Cugat del Vallès ubicada en ple cor de la localitat, perquè puguis arribar còmodament caminant pel cas antic, amb cotxe o amb tren (a 10 minuts de l'estació).

400m2 d'instal·lacions, l'escola de dansa té dues plantes, A la planta baixa està la recepció, amb un petit "racó del te", que hem dissenyat perquè puguis berenar, descansar o prendre alguna cosa mentre esperes. També hi ha una habitació per a teràpies i massatges, on realitzem part de la preparació física dels nostres ballarins.

Mitjançant unes grans escales accedim al segon pis, on trobaràs els dos vestuaris i 3 sales de ball, equipades amb terra flotant de pi natural, barres, miralls i equips de música.

Totes les estades de l'escola de dansa a Sant Cugat del Vallès estan especialment preparades per crear aquest espai reconfortant que et permeti estar com a casa, en un ambient proper i acollidor.

Arabesc neix de l'afecte i vocació, ens apassiona la dansa des que érem petits, i per això, és un veritable plaer treballar cada dia. Encara que entenem la dansa des d'un punt de vista vocacional, la nostra visió global i profund coneixement anatòmic del cos i de la tècnica ens permet desenvolupar un mètode pedagògic d'aprenentatge per practicar la dansa de forma correcta i saludable, física i emocional.

Ballem? Vine a conèixer la nostra escola de dansa a Sant Cugat

Arabesc Estudio de Danza

  Carrer del Migdia, 13,
Sant Cugat del Vallès, 08172, (Barcelona)

  93 589 25 17